Jurnalul unui telefon intr-o dimineata obisnuita

La ora 6 si 38 de minute m-am trezit cantand. Cineva m-a oprit. As fi vrut sa continui, dar nu-mi place sa deranjez. In plus, cine sunt eu sa incep sa cant atunci cand am eu chef?

La ora 7 si 2 minute am inceput din nou sa cant. Aceeasi melodie. Din nou am fost oprit violent. Ce oameni!

La ora 7 si 14 minute am vrut sa ma joc, dar m-am apucat sa citesc stirile. Schumacher e in continuare in coma, afara sunt -4 grade. Apoi m-am jucat. Imi place sa castig.

La ora 7 si 43 de minute am vazut ca e tarziu. La serviciu trebuie sa fiu abia la 9, mi-am spus, deci de ce e tarziu? Zambesc dezorientat si imi spun ca probabil altii stiu mai bine. Asa ca, prin decret regal, proclam faptul ca e tarziu.

La ora 8 si 17 minute am ajuns in masina. Sper ca nu am uitat lumina aprinsa sau usa descuiata. N-as vrea sa se intample asa ceva.

Este 8 si 37 de minute si am inceput sa intermediez comunicarea intre doua domnisoare. Sau doamne. Nu stiu cum ar trebui sa spun, ca sa fiu corect si sa nu generez angoase. Mi-am inceput sarcinile zilnice trimitand mesaje importante si conectandu-ma la ultimele portaluri de stiri, la cele mai de actualitate stiri, la cele mai absurde si plictisitoare stiri.

La 9 si 2 minute mi-ar fi placut sa vorbesc o alta limba. Engleza sau ceva mai exotic. Indochineza poate.

S-a facut 10 si imi doresc sa fi continuat sa cant azi dimineata. Ce-mi pasa mie ca altora nu le place trilul meu? Si eu sunt important.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s